Snap! Een musthave voor iedere Instagram junkie
12 december 2017 

Snap! Een musthave voor iedere Instagram junkie

Waarom fotograferen met je smartphone?

Als je speciaal op pad gaat om fotos te maken is fotograferen met een camera natuurlijk de manier om tot het mooiste resultaat te komen. Let je in het dagelijks leven een beetje op de details als je op straat loopt dan zijn er ineens veel meer fotomomentjes dan je verwacht. Zonde om deze momenten niet vast te leggen, dan komt je smartphone toch goed van pas. Nog een voordeel, je kunt de foto vanaf je smartphone direct delen op social media. Vaak zie ik het fotomoment wel, alleen is het effect net niet zoals ik het graag had gewild. Toen ik dit boek inclusief goede recensies zag dacht ik dit boek moet ik hebben.

Een goede foto

Wat is een goede foto volgens Anki. Een foto is goed als er iets bij je gebeurt als je er naar kijkt. Als hij emotie oproept, je verwondert. Een echte foto maak je niet met je camera maar met je ogen en je hart.

Met deze definitie in het achterhoofd moet een goede foto maken met je smartphone zeker mogelijk zijn. De vakantiefoto waar ik enorm trots op ben maakte ik met mijn smartphone, echter is het bij mij vaak nog steeds meer geluk dan wijsheid. Tijd om daar verandering in te brengen.

Tips & tricks

Het boek bevat (hoe raad je het) veel fotos maar ook duidelijke uitleg over dingen waar ik werkelijk geen idee van had. Wat doet dat HDR bovenin je beeld eigenlijk? Hoe stel je een foto op de juiste manier scherp? Hoe maak je gebruik van het raster in je camera? Dit boek heeft het allemaal. Met de druk op het knopje ben je er natuurlijk niet helemaal, ook hieraan heeft de schrijfster gedacht. Het boek bevat tips over nabewerking van fotos en hoe je goede flatlays kunt maken.

Erg leuk, er staan DIY opdrachtjes in zodat je werkelijk gaat starten met het verbeteren van je fotografie skills. Ik ga aan de slag, dat er maar vele mooie instakiekjes mogen volgen!

Bestel dit boek voor 16,99 op Bol.com en het ligt morgen bij je op de mat.

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?