Slaap lekker, Koning Winter

Maar april doet wat hij wil. Het kan nog alle kanten op. Er zijn zelfs jaren dat Koning Winter nog even zijn gezicht liet zien om vervolgens echt voor een paar maanden in een zomerslaap te gaan. Maar wat doe je als het buiten grijs is en je jezelf nauwelijks in beweging krijgt.

Tips om het lentegevoel te krijgen:

  1. Ga lekker lezen op de bank met een warme kop thee
  2. Verwen jezelf op een druilerige zaterdagmiddag met een fijne film of serie
  3. Struin Pinterest af om ideen op te doen om je balkon of tuin helemaal summerproof te maken
  4. Maak voor jezelf een (priv)bord aan om deze ideen vast te leggen
  5. Koop alvast leuke planten om je tuin of balkon op te fleuren. Je zult zien, jij wordt hier ook vrolijk van
  6. Kijk rond bij je favoriete (web)winkels om te kijken welke kleding en schoenen je nodig hebt (of gewoon heel graag wilt hebben)
  7. Bij deze nieuwe kleding hoort natuurlijk ook een te gek kapsel. Online kun je hier ook te gekke ideen opdoen. Ga tijdens de afspraak in overleg met je kapper of dit kapsel bij je past
  8. Geef je nagels alvast een mooi fris kleurtje
  9. Vergeet je teennagels niet
  10. Heb je een hond of word je op een andere manier gedwongen om naar buiten te gaan. Zet een glimlach op. Op deze manier fop je jezelf en lijkt het ineens helemaal niet zo erg om het grijze weer te trotseren

Ondanks dat het buiten grijs kan zijn. Vergeet het niet. Het voorjaar en de zomer ligt op de loer. Het komt er cht aan. We moeten alleen soms wel een beetje geduld hebben. En die eerste zonnestralen die we al hebben gezien? Die pakt niemand ons meer af.

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?