Shoptips voor de zomer 2019

Dierenprints

Misschien wel de grootste trend van de zomer 2019 is de dierenprint. We kunnen er niet meer omheen in de winkels. We zien zowel tops, broeken, sjaals, jassen en zelfs schoenen met een luipaard-, panter-, of slangenprint. Maar ook zien we regelmatig dieren zelf afgebeeld op de kledingstukken, zoals hieronder in het blauwe blouseje te zien is. Heel cute!

kleding-dierenprints

Kleuren

De kleuren gaan dit voorjaar en de zomer echt alle kanten op. We zien heel veel beige, wat lekker rustig en neutraal is, maar daartegenover zien we ook juist weer veel felle kleuren. Zo zien we in de winkels veel geel, groen en koraalachtige kleuren. En ja, dit voorjaar is neon ook ineens een echt trendkleur geworden! Lekker opvallend is het wel. Lees hier wat kleur over jou vertelt.

kleuren-kleding-2019

Franjes

Opvallend deze zomer zijn de kledingstukken met franjes en rushes daaraan. Dit kun je op allerlei gedeeltes van het kledingstuk terugverwachten, zoals op de borst, de mouwen, de gehele body, maar ook bijvoorbeeld onderaan de broekrand. Vrolijk!

kleding-franjes

Mouwen

Ook leuk zijn de pofmouwen die dit seizoen helemaal terugkomen. Denk hierbij aan grote (een soort oversized) mouwen (zoals de linkerblouse en de rechtertrui) of bijvoorbeeld uitlopende mouwen (zoals het blouseje in het midden. Wat we daarnaast veel zien zijnd de uitstekende schouders, ook wel ‘puffed shoulders’ genoemd.

mouwen-kleding

De modekleding van Expresswear.nl die we op de afbeeldingen hierboven gebruikt hebben als voorbeelden, zijn allemaal op deze site verkrijgbaar. Het is een soort verzamelsite van allerlei merkkleding.

Wat vind jij van de trends van deze zomer? Welke spreekt jou het meeste aan?

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?