Shopping tips: leuke jurkjes voor dit najaar
05 september 2016 

Shopping tips: leuke jurkjes voor dit najaar

Blauw en bruine designs

Ook dit jaar zie je het kastanjebruin in de najaarsmode terugkomen. Zeker in combinatie met donkerblauw -wat sowieso een prachtige kleur blijft- zijn wij erg enthousiast over deze kleuren. Wij vonden ze gecombineerd in onderstaande jurken, wat zorgt voor hippe en speelse japons. Iets voor jou?

Voor feestjes, borrels en etentjes

Heb je een bijzondere gelegenheid? Dan zijn onderstaande jurken een goede match. De gouden jacquard jurk zal jouw doen stralen op elke willekeurig feest of etentje. Het grijze tuniek komt goed tot zijn recht op bijvoorbeeld een leuke borrel op een koude zondagmiddag. Mooie schoenen eronder en klaar ben je!

Chique op je werk

Kom jij graag (of een beetje verplicht) netjes op je werk? Dan kunnen onderstaande exemplaren goed van pas komen in jouw kledingkast. Door de donkere kleuren ben je eigenlijk direct al goed gekleed. Combineer deze jurkjes met een mooie donkere panty en passende accessoires zoals sieraden of een tas.

Heb je iets leuks gezien of wil je even verder shoppen? Neem dan een kijkje op Steps.nl voor nog meer leuke jurkjes. Wanneer je je mandje vol hebt, kun je via Acties.nl een kortingscode bemachtigen voor 10% korting op de hele bestelling. Super handig. Veel shopplezier!

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?