Shop inspiratie voor de zomer 2018
09 juli 2018 

Shop inspiratie voor de zomer 2018

Kledingkast

Het enige dat nog even schakelen is, is de kleding. Je wilt toch een beetje leuk en afwisselend voor de dag komen, terwijl onze zomergarderobe niet bij iedereen zo uitgebreid is als de wintervoorraad. En zeker op je werk, wil je wel een beetje gekleed verschijnen.

Wij hebben vandaag wat leuke zomerse setjes bij elkaar gezocht voor wat shop inspiratie. Deze dameskleding hebben we allemaal op de website van Bomont gevonden, zij voeren heel veel verschillende merken en de site is heel overzichtelijk vinden wij.

Setje 1: Netjes voor werk of feestje

Het eerste setje is een mooie combinatie voor op je werk of als je naar een leuk feestje gaat. De rok heeft een A-lijn, waardoor hij mooi afkleed. Deze witte top erop en een klein hakje eronder, geeft het een Italiaanse vibe. We love it!

netjes-werk2

Setje 2: Vrolijke zomerse outfit

Deze jurk is te leuk! We werden op slag verliefd, die gele kleuren geven zo’n zomers gevoel. Je hebt er naast een sandaaltje en eventueel een leuke hoed, eigenlijk niks meer bij nodig. Lees hier welke hoed bij jouw gezicht past!

gele-jurk

Setje 3: Beachlife

Wij zijn gek op streepjes en ons oog viel dan ook gelijk op deze leuke badpak en bikini. Lekker slippertje eronder en klaar ben je voor een dagje strand. Draag jij liever een badpak of een bikini? Laat het ons in een reactie hieronder weten!

setje-strand

Setje 4: Casual voor werk of alledaags

Dit leuke setje kun je eigenlijk alledaags aan, terwijl je toch gekleed bent. Deze mooie blouse van Fabienne Chapot maakt je outfit gelijk lekker uitgesproken, zelfs als je er een spijkerbroek en sneakers bij aantrekt. De hele set heeft momenteel korting, net als vele andere kledingstukken online en in de stad. Fijn die sales!

hippe-set-korting

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?