Schoenen trend voorjaar/zomer 2016
17 februari 2016 

Schoenen trend voorjaar/zomer 2016

Natuurlijk verlangen we allemaal weer naar die heerlijke lente, de zon op je huid en de zomerkleding weer uit de kast. Om je outfit compleet te maken, horen daar natuurlijk een paar mooie schoenen bij. Wat ga je allemaal zien de komende lente en zomer van 2016.

De kleuren worden blauw, wit, cognac, khaki, grijs, metallics en nude tinten waaronder poeder, lichtroze en mauve. Die lichte kleuren blijven in de trend van de cleane stijl, zoals je goed ziet bij blijvertjes als de sneakers.

Foto: sneakers met palmboom print

Blokhakken en plateaus mogen weer en ook naaldhakken passen goed bij de nieuwe trend van het komende seizoen.

“Give a girl the right shoes and she can conquer the world – Marilyn Monroe”

Veterschoenen, loafers en Brogues zie je deze lente en zomer terug met prints (veel slang), reliëf, lak, briljantjes. Net als de andere bewerking van materiaal wat je veel gaat zien; vlecht. Dus naast een mooie vlecht in je haar, zie je het ook in kleding en schoenen.

Foto: Drie populaire trends in één: platformzolen, metallic en brogues

Sandalen welke hoger over de enkel of het been bevestigd zijn met bandjes en veters, de ‘echte seventies’, zie je ook deze zomer weer terug. De zolen van deze hippe sansalen zal je zien in kurk en touw of zelfs kunststof.

Foto: blauwe suéde sleehakken

En ken je het nog van vroeger? Het klittenband! Het is weer terug van weggeweest. Wel zo makkelijk ;).

Laat de lente maar komen!Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?