Relaxte trend: Thuisblijven is het nieuwe uitgaan
10 augustus 2016 

Relaxte trend: Thuisblijven is het nieuwe uitgaan

Netflix bingewatchen

Heb jij in n weekend de hele serie The Walking Dead gekeken en ben je niet veel verder gekomen dan je pyjamabroek en pizzakoerier. Dan hoef je je tegenwoordig niet meer te schamen, thuisblijven is sociaal geaccepteerd. Zo blijkt ook uit de cijfers van het CBS, want de theaterbezoeken nemen af. Ook zouden de avonden in het caf en bezoekers aan de nachtclub steeds meer afnemen. We hangen net zo lief op onze eigen bank.

Mindfull thuis

Je hoeft ook maar een willekeurige Instagrampagina te openen en je ziet de gezellige leeshoekjes, mooi gedekte tafels en de foto’s van de kat op schoot voorbij komen. En we vinden het allemaal heerlijk en relaxt. Tegenwoordig is alles toch al zo druk en we moeten van alles: Carriere maken, kinderen opvoeden, schoonmaken, eten koken, social media bijhouden, vrienden bezoeken, sporten.. en dan heb je eigenlijk het gevoel dat je nog steeds niet alles kunt bijbenen. Dus er is steeds meer behoefte aan rust en relaxen. Thuis een spelletje spelen, vrienden op het eten vragen en urenlang tafelen of gewoon lekker een avond quality timen met jezelf of met je vriend: het is het nieuwe uitgaan! Heerlijk.

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?