Recept: Roze ontbijtsmoothie

Op een haastige ochtend deed ik een graai in de vriezer naar wat plakjes banaan en frambozen. In de koelkast kwam ik aardbeien en yoghurt tegen, mijn razend snelle roze ontbijtsmoothie was al bijna klaar.

Deze zomerse smoothie maakt de drukke ochtendspits toch net wat zonniger. Natuurlijk moest dit succesnummertje nog eens herhaald worden om er een mooi kiekje van te maken.

Ingredinten:

  • 200 ml magere yoghurt
  • 1 handje aardbeien
  • 1 handje frambozen (vriezer)
  • banaan
  • 1 el fijne havermout
  • Evt. zoetmiddel naar smaak

In 1 2 3 gepiept

Doe alle ingredinten in de blender, mixen maar en klaar! Geen smoothie to go? Voeg wat zaden of pitten toe, het oog wil ook wat en het is nog gezond ook.

Tip: snijd (over)rijpe bananen in plakjes en vries ze in. Hoe rijper, hoe zoeter een banaan wordt ze zijn dus erg geschikt om smoothies van te maken.

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?