Plan jij al YIN-dagen in?
Ik heb net weer een paar YIN-dagen achter de rug. Noodgedwongen, helaas, maar ook ik ben lerend 😉
Het zijn dagen van rust. Omdat ik moe ben. Moe van die enorme actieve Yang-energie waarmee we allemaal ons leven leven. Deze dagen vul ik mijzelf met de voedende en steunende Yin-energie.

Ik slaap, hang, badder, eet waar ik zin in heb. Ik kijk naar 6 afleveringen achter elkaar van mijn favoriete serie ‘New Girl’ en ik nestel mijzelf als een poes in de zon als zij er is en ik er zin in heb. Want tegelijkertijd kruip ik ook in bed en onder de dekens, en wil zelfs onder de aarde kruipen . En houd ik de gordijnen dicht. Ik huil en ik lach. Ik doe zo weinig mogelijk. Ik ben! Ik ontvang wat er zich aandient. Ik accepteer, koester en omarm mezelf. Ik geef me over. En ik volg mijn impulsen. Ik laad mezelf op. En het helpt natuurlijk enorm dat man- en kidslief ergens anders genieten. En mij alle rust gunnen

Dit soort dagen is wat wij vrouwen nodig hebben. Om de balans in onszelf n in de wereld te herstellen. Om onze mannen en kinderen te kunnen voeden en steunen. Het is allesbehalve egostisch om dit soort dagen in te lassen. Het is het meest belangrijke dat een vrouw kan doen!


Wat doe jij om je balans te bewaren?
Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?