Persoonlijk cadeautje voor je vriendin/moeder
13 maart 2015 

Persoonlijk cadeautje voor je vriendin/moeder

Wat heb je nodig?

  • Een jar (deze is van de Action)
  • Lint in jouw favoriete kleur
  • Kleine briefjes
  • Eventueel knutselspulletjes om je jar te versieren

Kies zelf hoeveel briefjes je gaat gebruiken. Wordt je vriendin 30 jaar, dan is het misschien leuk om 30 briefjes in de jar te doen. Wil je dat ze er elke dag eentje mag pakken voor drie maanden lang? Dan is het leuk om er 90 briefjes in te doen. Op de briefjes schrijf je allemaal herinneringen. “Weet je nog die ene keer dat we uit gingen en jij je schoen verloor”. “Weet je nog die keer dat je me compleet verraste met een bos bloemen.” Degene aan wie je het geeft zal elke keer weer een briefje kunnen openmaken en wordt herinnert aan jullie leuke momenten.

Als je alle briefjes hebt geschreven, dan rol je ze voorzichtig op en doe je er een mooi lint omheen. Is jouw moeder 50 jaar geworden, dan is het leuk om 50 herinneringen in het potje te doen. Uiteindelijk krijg je net zo’n vol potje met leuke momenten als op de foto. Het is op dit moment al heel erg leuk om cadeau te doen, maar je kunt ook nog je creatieve zelf laten zien en de jar opvrolijken.

Schrijf op de deksel alvast op hoe de briefjes allemaal in elkaar zitten. Zo hoef je niet op elk briefje te zetten: “Weet je nog toen of weet je nog dat”. Versier de deksel van de pot met een hartje of een kanten lintje. Je kunt de jar ook nog beschilderen. Als dit geen leuk en persoonlijk cadeau is om te geven!

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?