Overspel - Paulo Coelho

Linda heeft een prachtig gezin, een geweldige man en een goede baan. Toch raakt ze op een dag in de sleur van het dagelijks leven. Ze kan zichzelf dan ook niet meer gelukkig noemen. Als ze voor haar werk weer in contact komt met politicus en middelbare schoolvriendje Jacob ontdekt Linda gevoelens die ze al lang niet meer heeft gehad.

Ondanks dat de passie in Linda weer is opgebloeid, roept dit toch vragen op: Is ze depressief? Kan ze dit wel doen? Linda besluit alles op alles te zetten om deze oude liefde weer een kans te geven, maar intussen moet ze ook gewoon voor haar gezin zorgen en op haar werk verschijnen.

Overspel is een boek over passie, liefde en vrijheid vol met wijze lessen waar je als lezeres een heleboel van kan leren.

Boek

Overspel van Paulo Coelho is hier te koop voor 19,95 of hier als eBook voor 14,99

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?