Originele cadeautips voor je beste vriendin
16 januari 2017 

Originele cadeautips voor je beste vriendin

Verrassing dagje weg

Herinneringen zijn het mooiste cadeau wat je iemand kan geven! Plan een verrassing dagje of weekend weg. Ga shoppen in een stad waar jullie alle twee nog niet geweest zijn, reserveer in dat ene net iets te dure restaurant of ga lekker een hele dag naar de wellness en laat jullie alle twee lekker in de watten leggen.

Volg samen een workshop

Tegenwoordig zijn er talloze workshops die je online voor een prikje kunt boeken. Doe samen een kleurenanalyse, volg een cursus make-up of ga juist voor een stoere slipcursus. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden waarmee jullie een onvergetelijke dag tegemoet gaan!

Regel een fotoshoot

Leg jullie vriendschap professioneel vast! Dat is weer eens een ander beeld, dan de 100 selfies van afgelopen jaar. Boek online voordelig en binnen een handomdraai een fotoshoot met een fotograaf bij jou in de buurt. Verbind er een gek thema aan en jullie hebben een tastbare herinnering voor het leven.

Bundel jullie herinneringen

Herken je dat Facebook en Instagram ondertussen volstaan met jullie leukste avonturen en je het stiekem best tof vindt als Facebook een herinnering van 5 jaar geleden voorbij slingert? We maken tegenwoordig een hoop fotos maar doen er weinig mee. Maak je eigen scrapbook met fotos van jullie gebeurtenissen van de afgelopen 10 jaar bijvoorbeeld. Uit je creativiteit online in een programmaatje of offline met een aantal rollen washitape en je hebt binnen een aantal avonden een boek met jullie tofste tijden samen.

Gepersonaliseerd cadeau

Een persoonlijk cadeau is ontzettend leuk om te krijgen. Niet voor niets schieten de sites waar je fotocadeaus kunt maken als paddenstoelen uit de grond. Maak je eigen fotocadeau met een uniek tintje. Ken je haar smaak door en door? Customize dan een kledingstuk of schoenen, zoals bijvoorbeeld een paar toffe sneakers geheel naar haar smaak. Op de sites van bijna elk groot sneakermerk heb je tegenwoordig de mogelijkheid om je helemaal uit te leven!

Wat is het leukste dat jij ooit aan je beste vriendin hebt gegeven of hebt gekregen?

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?