Onze visitekaartjes

Houd je van gelakte nagels dan zijn mooie nagellak merken bijvoorbeeld Essie en OPI. Wanneer je regelmatig van kleur wilt wisselen is de reguliere nagellak ideaal. Want hoe mooi en goed de merken ook zijn, met een dag of drie/vier vertonen zich toch de eerste beschadigingen. Indien je je er niet aan stoort is er niet echt een man overboord. Wanneer je het toch allemaal perfect wil hebben en je lak langer mooi moet blijven zitten, zou je eens gelnagellak kunnen overwegen. Het is geen aanslag op je natuurlijke nagel zoals acrylnagels.

Gelnagellak wordt veelal in beauty- of kapsalons aangebracht. Essie, OPI, maar ook Shellac hebben gelnagellak in hun assortiment en deze worden in een salon aangebracht.
Maar kun je zelf goed overweg met nagellak en ook de nagels van je niet-dominante hand goed lakken, dan kun je overwegen om thuis aan de slag te gaan. Sensationail en Alessandro Striplac zijn ervoor gemaakt om thuis je nagels te lakken. Deze lak blijft 10 tot 14 dagen erg goed zitten. Dit is lang genoeg, want je eigen nagel groeit door. Hierna is het toch mooier om je nagels opnieuw aan te pakken, want een paar millimeter uitgroei is niet echt een fraai gezicht. En houd je van verandering dan is het ook leuk om je nagels te voorzien van een ander kleurtje.
Omdat de gelnagellak de natuurlijke nagel wel iets uitdroogt is af en toe een kuurtje tussendoor wel even prettig. Deze van L’oréal is een erg fijne.

Ben je overstag of twijfel je nog? Je zou eens bij de plaatselijke drogist navraag kunnen doen wat zij in hun assortiment hebben. Omdat de aanschaf al snel minimaal € 70,- is, wil je vast wel even met je handen kijken wat je allemaal voor dit bedrag krijgt. Er zijn drogisterijen die een set in gebruik hebben om de nagels van hun klanten te lakken. Hiermee kun je kijken of het echt iets voor je is. Want door eigen ervaring is het toch makkelijker een keuze te maken.

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?