Onweerstaanbaar Royal Revolution van Katy Perry
22 september 2014 

Onweerstaanbaar Royal Revolution van Katy Perry

Katy Perry is een internationaal mega-ster wiens artistieke visie bekend staat om de regels te buigen en te breken. Dat doet ze keer op keer. Ze gaf eerder al twee andere parfums in deze lijn uit namelijk de Killer Queen met een zelfde flacon in de kleur van een robijn en de Queen Oh so Sheer in de kleur van een amethist.

De flacon is geinspireerd op schoonheid, kracht en intensiteit van een koninklijke saffier. Als het zonlicht erin schijnt dan lijkt het wel of de fles licht geeft. Prachtig. Je wilt ernaar blijven kijken.

De geur is net zo krachtig als dat de flacon eruit ziet. Een volle zoete geur, de topnoten zijn met aroma’s van roze fresia, granaatappel hartnoten: sandelhout, oranje bloesem, jasmijnblaadjes en de basisnoten: zwarte doorn, huidmusk, vanille-orchidee.

Royal Revolution is een heerlijke opvallende geur voor komend seizoen. De geur blijft redelijk lang hangen maar voor het beste resultaat, breng je eerst de bodylotion uit deze lijn aan. Dan weet je zeker dat je de geur heel de dag blijft ruiken. Tevens is er in deze serie ook een heerlijke showergel uitgebracht.

Dus bepaal jij net zoals Katy Perry graag je eigen regels en houd je van zoete bloemachtige geuren dan moet je deze geur echt eens proberen.

Ook de prijs is erg fijn want voor de 30 ml betaal je 27,50 euro. De Royal Revolution van Katy Perry is verkrijgbaar vanaf september 2014 bij parfumerie en drogist.


Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?