Ontbijt voor 1 persoon
Ingredinten:
- 4 eetlepels glutenvrije havermout,
- 1 eetlepel chiazaad,
- 1 eetlepel (gebroken) lijnzaad,
- 1 eetlepel gojibessen,
- 1 eetlepel pompoenpitten en/of zonnebloempitten,
- 200-250 ml (plantaardige) melk *,
- 1 glazen pot met deksel.
Bereidingstijd: 5 minuten + 1 nacht in de koelkast
Bereidingswijze:
- Doe alle ingredinten in de glazen pot. Draai de deksel er stevig op, en schud vervolgens de pot goed door, zodat alles goed verdeeld is.
- Zet de pot 1 nacht in de koelkast. De volgende ochtend kun je de overnight oats rechstreeks uit de pot lepelen, of giet in een kommetje.
- Tip: Eventueel kun je nog wat vers fruit over de overnight oats heen strooien, zoals aardbeien of blauwe bessen. Of bestrooi met cacoa nibs, of kokosschaafsel. Net wat jij lekker vindt.
Eet smakelijk!