NeighbourFood Market

De NeighbourFood Market is een gezellige foodmarkt die elke maand plaatsvindt in Amsterdam op het terrein van de Westergasfabriek. Tijdens deze markt komt jong en oud samen om te genieten van al het heerlijks dat de aanbieders van in en rond Amsterdam te bieden hebben.

In de industrile setting van n van de hallen van de Westergasfabriek staan diverse stands opgesteld met het meest heerlijke eten en drinken wat iemand zich kan wensen op een luie zondag. Her en der in de hal staan gezellige zithoekjes en lange tafels waar je neer kunt ploffen met een heerlijke espresso, smoothie of een maaltijd van n van de vele aanbieders die aanwezig zijn. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor frietjes, soep, broodjes, spaanse tapas of taart. Dit is slechts een kleine greep uit de aanwezige stands want je zou hier met gemak een culinaire wereldreis kunnen maken.

neighbourfood market smoothies

Maar de NeighbourFood Market is niet alleen een foodmarkt. De meeste edities is er een vlooienmarkt aan de NeighbourFood Market toegevoegd waar je met een lekker hapje of drankje kunt wandelen tussen alle leuke kraampjes met de leukste (vaak vintage) vondsten. Een dj zorgt voor goede muziek en de sfeer is echt heel gemoedelijk en gezellig. Je zou haast vergeten dat je in het altijd hectische en drukke Amsterdam bent.

neighbourfoodmarket billboard

De NeighbourFood Market vindt elke 3e zondag van de maand plaats op het Westergasterrein in Amsterdam. De exacte locatie verschilt per editie maar via de Facebookpagina of de website van NeighbourFood Market blijf je altijd op de hoogte van het laatste nieuws en de exacte locatie.

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?