Must have apps in de spotlight
24 april 2014 

Must have apps in de spotlight

Welke apps zijn nu écht goed en welke apps voegen nog iets toe. De ene app is de andere niet en niet iedere app doet wat je er van verwacht had. In deze blog lees je wat de twee mus have apps zijn van dit moment, wat je ermee kan en waarom ze onmisbaar zijn.

Studio design (gratis voor iOS en Android, betaalde uitbreiding mogelijk)
Dit is dé foto app van dit moment. Een filtertje over een foto heen doen is niet nieuw meer, maar wat deze app zo uniek maakt is het enorme aantal “layers” wat je aan de foto kan toevoegen. Dit zijn teksten en plaatjes, die je groter of kleiner kan maken, die je een kleur kan geven, kan roteren etc. Deze “layers” zijn ingedeeld in categorieën zoals family time, party time, handmade stamps, calender, fashion finds, food lovers etc. Binnen deze categorieën vind je een groot aantal “layers”. Een aantal van deze categorieën zij gratis. Zo kan je al het één en ander uitproberen. Wil je een betaalde categorie dan betaal je daar ongeveer €0,89 voor. Til je foto’s naar een hoger level en laat je creativiteit de vrije loop. Een ab-so-lu-te aanrader deze app!

Evernote (gratis voor iOS en Android en ook beschikbaar op de computer voor Mac en Windows 8)
Ken je dat, je bent ergens en je denkt van “oh, dat moet ik onthouden” Evernote is de app waarmee je alles gemakkelijk kan noteren. Hij synchroniseert met je agenda app zodat hij zelfs een item uit jouw agenda als titel mee kan geven.

Ook foto’s kan je gemakkelijk toevoegen zoals een screenshot die je even ergens wilt parkeren zodat je die later kan gebruiken. En je kan zelfs stem toevoegen! Naast losse notities is het ook mogelijk om notitieboekjes te maken. Evernote zegt jouw perfecte geheugen te zijn en eigenlijk is dat ook zo. En een leuk geheugen ook nog!

Over een tijdje weer nieuwe must have apps!

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?