Mooi boek voor succesvolle vrouwen: Babe, you got this
21 juni 2017 

Mooi boek voor succesvolle vrouwen: Babe, you got this

In het boek ‘Babe, you got this’ vragen Emilie Sobels en Martje Haverkamp advies aan 23 inspirerende, succesvolle vrouwelijke ondernemers en zakenwonders. Wat is hun road to succes en de bijbehorende fuck-ups?! We all want to know!

Steeds meer vrouwen zijn al jong heel succesvol. Ze hebben een eigen bedrijf of een droombaan, een geweldige partner en een druk sociaal leven. Al die perfecte plaatjes worden dagelijks gedeeld op social media. Het inspireert jou, als ambitieuze vrouw, om ook zoveel mogelijk uit het leven te halen. En het liefst vandaag nog. boek-ambitieuze-vrouwen Maar, waar begin je? Hoe ga jij je doelen bereiken? Hoe verkoop je jezelf of jouw idee aan anderen? Hoe bouw je een ultiem netwerk op? Hoe zet je door als het tegenzit? En: hoe blijf je al je ambities n sociale leven combineren, zonder knettergek te worden?

Cadeautip

Dit inspirerende boek helpt jou, als meisje met dromen, uit te groeien tot een vrouw met succes. Wil jij dit boek in je kast hebben of cadeau doen aan die ambitieuze vriendin, collega, zus, buurvrouw of zakenrelatie? Je koopt hem bij Bol.com voor 17,99.

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?