Modetrends voor het voorjaar 2017
20 februari 2017 

Modetrends voor het voorjaar 2017

Streepjes gestreept-vest

Komend seizoen zijn de streepjes weer helemaal terug. Anders dan de dunne krijtstrepen die vorige seizoen te zien waren, zijn de strepen in 2017 groots, dik en opvallend. Eigenlijk is alles komend seizoen lekker opvallend, kleurrijk en vrolijk. Maak er je eigen feestje van.

V-hals

Wat wij heel mooi vinden, is dat de focus in het voorjaar ligt op een diepe v-hals. Dat doet vaak zoveel goeds voor het figuur van de vrouw. Veel designers hebben dit dan ook verwerkt in hun kleding en we zullen het ook veel in de winkels terug gaan zien. Mooi!

Mouwen

Opvallend dit seizoen is de focus op de mouwen. Deze worden op allerlei manieren bijzonder gemaakt. Denk hierbij aan oversized mouwen, mouwen die wijd uitlopen, mouwen die langer zijn dan je armen, gepofte mouwen, geschulpte mouwen en zelfs cape mouwen. Dat laatste zijn lange mouwen waarbij de naad niet helemaal dichtgenaaid is, waardoor er een soort cape ontstaat.

Witte blousejes

Net als in de winter, zullen dit voorjaar de witte blousejes weer terug komen. Maar dan zal er een speciale uitvoering van komen, bijvoorbeeld met lange of uitlopende mouwen.

petticoat-rokRoze

In 2016 was roze al populair, maar dat zet dit seizoen gewoon door. Daar worden wij blij van! Eigenlijk zien we alle tinten roze terugkomen, van lichtroze tot barbieroze. Niet gek op roze? Geen probleem, dan kun je ook gewoon voor een andere kleur kiezen. Dit seizoen staat namelijk in het teken van kleurrijke kleding.

Broeken

Zijn we net helemaal gewend aan de skinny jeans, wordt deze weer overboord gegooid. De focus gaat in 2017 van de strakke broeken af en de wijde broeken komen weer helemaal in de mode. Ook broeken met een 7/8 lengte waren terug te zien op de catwalk.

Shoppen maar!

Natuurlijk moet je niet blindelings alle trends volgen, maar altijd blijven dragen waar jij je fijn bij voelt. Toch vinden wij het altijd heerlijk om bij aanvang van een nieuw seizoen weer een paar nieuwe items aan te kopen. Het gestreepte vest en het mooie zachtroze setje van de fotos komen bij McGregor.nl vandaan, of als je in Belgi woont kun je op McGregor.be kijken. Daar hebben ze bovendien een nieuwe collectie hangen dus kijk even op de site of er iets bij zit voor je. Veel shopplezier!


Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?