Mijn Scandinavische woonkamer

Hangstoel
HangstoelTot dusver voelt het hoekje nog een beetje onwerkelijk, alsof ik in een woonwinkel zit! Haha! Ik ben zo blij dat het hoekje helemaal geworden is hoe ik het in gedachten had! Het past allemaal perfect bij elkaar vind ik; van de gebreide poefs, tot aan de vetplantjes en het schapenvachtje met de hangstoel.


En ja, die hangstoel die zit heerlijk! Het voelt hetzelfde als een schommel, maar dan veel meer comfort. 🙂 Het was nogal een klus om de hangstoel op te hangen, want de hangstoel kan niet zomaar aan elk plafond. Mijn plafond bestond uit holle bakstenen, waardoor ik, of eigenlijk meer mijn schoonvader, een balk moest monteren tussen twee muren. Die balk zit nu zo stevig vast dat daar heel goed een hangstoel aan kon! De hangstoel zelf kan maximaal 200 kilo aan, dus
ik kan nog heel wat taartjes eten ik hoef niet bang te zijn dat de stoel mij of iemand anders niet houdt. Maar je hoeft er natuurlijk niet alleen maar zo recht in te zitten.

De hangstoel is van Moodadventures, Schapenvacht Ludde (ikea), Gele kussen (Loods 5) , Houten bankje (Loods 5), Poefs (Dok 2), Vaas (Action), Bloempotjes (Xenos).
Ik vond het heel erg leuk vandaag al een deel van mijn woonkamer te kunnen laten zien! Ik ben benieuwd wat je er van vindt! Liefs! X Shifra

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?