Met vriendinnen op vakantie? Bereid je goed voor!
25 juli 2015 

Met vriendinnen op vakantie? Bereid je goed voor!

Als je de pil neemt, ben je wellicht aanvankelijk vrij gerust: zwanger zal je alvast niet raken van deze onenightstand. Maar helaas beschermt de pil je niet tegen soa’s en ook al is dit voor jou iets eenmaligs, je bent niet zeker dat het dat voor de casanova in kwestie ook is. Vandaar dat je hem dus best vraagt om een condoom te gebruiken. Uiteraard is de kans groot dat de jongen er geen bij heeft of daarover liegt (want mannen blijven mannen en doen het nu eenmaal liever zonder). Als jij dan echter zo slim bent geweest om wat condooms weg te stoppen tijdens het pakken zal je spannende avondje toch niet in mineur te eindigen.

Toch is dat niet de enige reden om je van condooms te voorzien voor je vertrek. Want hoewel ze kopen sowieso niet echt een leuke activiteit is, je doet dat toch echt het best in je eigen land. Daar weet je immers precies naar welke winkel je moet trekken, waar je moet zoeken en welke merken te vertrouwen zijn. Wacht je tot ter plaatse dan zal je er vaak pas aan denken als het al te laat is (ga in de vroege uurtje met een leuke kerel aan je arm maar eens op zoek naar bescherming) en zelfs als je er overdag een missie van maakt om condooms te vinden betekent dat nog altijd winkels en apotheken waarvan je niet weet of ze te vertrouwen zijn moet afschuimen met de kans dat ze daar enkel (onbetrouwbare) merken hebben die je niet kent. Kortom: voorbereiding is alles!

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?