YouTube serie deel 2:
13 maart 2023 

YouTube serie deel 2: "Ik werd hard uit mijn vriendinnengroep gezet"

In een driedelige serie over vriendinnen, veranderingen binnen vriendschappen en eenzaam zijn, gaat Marlieke Koks in gesprek met vrouwen die heel open en eerlijk hun verhaal delen. 

Want wat als een vriendin ineens niets meer terug stuurt? Hoe voelt het om keihard uit een vriendinnengroep gezet te worden? En wat als je iets meemaakt waarbij je je vriendinnen ineens heel hard nodig blijkt te hebben?

Vriendschap is voor veel mensen belangrijk in hun leven, het geeft liefde, geluk, veiligheid, plezier en steun. Maar niet altijd, het kan ook kwetsen, teleurstellen of verwateren. Het is belangrijk om die kant ook bespreekbaar te maken. Lize mocht ook aanschuiven in deze YouTube-serie om haar visie te laten schijnen op deze onderwerpen. Benieuwd? Kijk hier deel twee.

Heb jij deel 1 van deze openhartige serie gemist en wil je deze terugkijken? Klik dan op deze link.

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?