Magic Mike: een film vol eyecandy
10 juni 2014 

Magic Mike: een film vol eyecandy

Welke vrouw zit er nu niet graag op de bank met een vriendin, een wijntje en een film vol knappe mannen die uit de kleren gaan? Magic Mike zorgt voor zo een avond.

Dertiger Mike (Tatum) werkt overdag in de bouw, maar trekt ’s avonds voor hordes vrouwen zijn kleren uit. Tijdens zijn dagbaan ontmoet hij de 19-jarige Adam. Wanneer de auto van Adam niet start, brengt Mike hem naar huis. Als ze elkaar de volgende avond toevallig tegenkomen, neemt de stripper Adam mee naar de club. Als n van de strippers ziek blijkt, moet Adam onverwachts op het podium op. Eigenaar Dallas ziet talent en neemt de jongen op in de groep.

Brooke vindt het nieuwe baantje van haar broer maar niets en laat Mike beloven dat hij op hem past. Intussen maakt Adam kennis met het leven vol geld, seks en drugs.

Stiekem verwachtte ik een slappe vrouwenfilm die alleen leuk is voor het oog. Verrassend genoeg bleek er een redelijk goed verhaal in Magic Mike te zitten. De eerste keer in de stripclub zag je alleen maar mooie jonge dames in het publiek en daar irriteerde ik me nogal aan. Toen ik een paar jaar terug zelf een stripshow van de London Knights bezocht (vraag me niet wat ik daar deed), was de zaal vooral gevuld met vrouwen rond de 40. Later zie je in de film gelukkig wel dat er ook wat oudere en ook vrouwen met een maatje meer op de shows afkomen.

De acteurs spelen hun rollen goed en over hun uiterlijk hoor je mij ook niet klagen. Ik was verbaasd Matthew McConaughey te zien als eigenaar Dallas, maar zoals altijd zet hij zijn rol geweldig neer.

Mocht je genteresseerd zijn in de billen van Channing Tatum, Matthew McConaughey, Joe Manganiello en Alex Pettyfer dan is Magic Mike een goede film voor als de man van huis is. Mocht je daarna geen genoeg krijgen van de mooie mannen, volgend jaar zal het vervolg in de bioscopen draaien.

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?