Loopbaan 7-daagse

Misschien herken je het gevoel dat het tijd is voor ander werk maar dat je tegelijkertijd allerlei excuses hebt om dat gevoel vooral niet al te serieus te nemen want:

  • Het is nu niet het juiste moment om met je loopbaan aan de slag te gaan
  • Het is te laat; als je iets anders wil, dan had je dat gewoon al veel eerder moeten doen
  • De kinderen hebben nu veel aandacht nodig
  • Er moet eerst nog een nieuwe keuken komen
  • Je hoofd staat er nu niet naar

Deze en nog heel veel andere excuses hoor ik regelmatig voorbij komen. Maar wie houdt je daar eigenlijk mee voor de gek? 🙂

Energie krijgen in plaats van kosten

Als je werk een groot deel van je leven beslaat, dan is het toch super fijn als je iets doet waar je energie van krijgt in plaats van iets dat vooral energie kost? Dan is het toch ook prettig als je er blij van wordt, je je ei erin kwijt kunt en dat het past bij jouw kwaliteiten!

Als jij voelt dat het tijd is voor iets anders, dan is dat ook zo

Uitstellen heeft geen zin want wachten op het perfecte moment schiet niet op. Het enige wat helpt is om nu in actie te komen en te gaan onderzoeken wat je graag zou willen doen, waar jouw talenten liggen en wat de mogelijkheden zijn.

Loopbaan 7-daagse

Om je een handje te helpen, organiseer ik van 8 tot 15 maart de “Loopbaan 7-daagse”. Zeven dagen lang inspiratie en tips in de vorm van gratis loopbaangesprekken, boost-sessies en een gratis online workshop!

Kijk hier voor alle informatie over de 7-daagse

Kom in actie en maak werk van je loopbaan!

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?