Loesje is vlot, grappig maar vooral een feest van herkenning
03 januari 2017 

Loesje is vlot, grappig maar vooral een feest van herkenning

Loesje posters, in iedere stad is er wel eentje te vinden. In het boekje We zijn allemaal tijdreizigers op zoek naar een toekomst worden alle posters van 2016 gebundeld. In pak en beet 190 paginas word je met grappige, actuele maar vooral betekenisvolle posters nog een keer meegenomen naar 2016. Loesje vermaakt niet alleen maar zet ook aan tot denken. Met posters als: Marktwerking, nog even en patinten moeten met elkaar gaan concurreren is dit niet een boekje geworden vol met grappen. Loesje laat discussies van meerdere kanten zien en weet dit in spot-on posters te vangen.

Feest van herkenning

Natuurlijk krijgen we ook de Loesje te zien waar we mee zijn opgegroeid. Succesgevoel, dat je leraar je te-laat-komsmoes in n keer accepteert. NS winter-diensregeling, en voor de zekerheid een slaapzak onder je stoel. Loesje is vlot, grappig maar vooral een feest van herkenning. Loesje legt de vinger precies op de zere plek en spreekt de dingen uit die de meeste mensen denken maar niet durven te zeggen. We zijn allemaal tijdreizigers op zoek naar een toekomst is een boek voor de echte Loesje-fans maar zeker ook een mooi naslagwerk van 2016.

Hier te koop: Boek Loesje – 6,00

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?