Local Goods Store

In n van mijn eerdere artikelen schreef ik al eens over de gezellige Local Goods Market in Amsterdam: een markt in De Hallen waar je de mooiste producten van ontwerpers en producenten uit de regio Amsterdam kunt vinden. Deze markt is elke editie weer een groot succes en sinds enkele weken is daar nu ook een heuse Local Goods Store uit voortgekomen.

Local Goods Store

De Local Goods Store blijft in lijn met de Local Goods Market. In deze winkel vind je de mooiste designs en producten van lokale ontwerpers en producenten. Het aanbod is heel divers, van fietsen tot frisdrank en van kleding tot lampen, alles komt hier samen. Denk bijvoorbeeld aan de prachtige kussens met Amsterdamse huisjes van V@Amsterdam, de lieve knuffels van Dumpies van gerecycled materiaal of de limoncello van Bello Limoncello. De designs zijn origineel en je kunt zien dat elk product met zorg en passie is gemaakt en dat maakt deze winkel zo bijzonder.

Local Goods Store

Deze zorg en kwaliteit zie je ook terug in het prachtige pand van de Local Goods Store. De winkel is gevestigd in De Hallen, een oude tramremise welke nu in verbouwd tot een multifunctioneel centrum waar je onder andere de Foodhallen, een bibliotheek, diverse restaurants en winkels en allerlei ateliers kunt vinden. Het hele pand heeft een mooie industrile uitstraling en deze uitstraling past uitstekend bij de Local Goods Store. De winkel is ruim omgezet waardoor alle producten de aandacht en ruimte krijgen die ze verdienen en door de prachtige lichtinval door de dakramen is het pand heel licht. Alleen al voor het pand is de Local Goods Store zeker een bezoek waard.

Local Goods Store

Je vindt de Local Goods Store in De Hallen in Amsterdam in de Hannie Dankbaarpassage 39. De winkel is 7 dagen per week geopend. Voor actuele openingstijden of meer informatie over de winkel kun je een kijkje nemen op hun Facebookpagina.

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?