Leuke inspiratie voor verhuiskaarten
15 februari 2017 

Leuke inspiratie voor verhuiskaarten

Ontwerp

Wat voor kaart ga je precies versturen? Je wilt natuurlijk wel een ontwerp wat helemaal past bij wie jij bent en wellicht ook een beetje in dezelfde stijl als je nieuwe huis en inrichting. Dat wordt zoeken dus. Er zijn een tal van websites waar je dit soort voorgedrukte kaarten kan bestellen. Wat stiekem veel leuker is, is om je eigen verhuiskaart te maken. Zoek een mooi plaatje op internet dat kan fungeren als uitgangspunt voor jouw kaart. Vaak het is laten drukken van een eigen ontwerp nog goedkoper ook, dit kun je bijvoorbeeld laten doen bij Reclameland.

Eigen foto

Wat ook een leuk idee is, is om een leuke grappige foto te maken van degene die verhuizen. Dat kan jij alleen zijn, jij en je partner of zelfs van het hele gezin. Maak een originele foto met bijvoorbeeld het bord ‘verkocht’ in je hand, tussen alle verhuisdozen of speel met grappige A4’tjes met tekst. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt.

voorbeelden-verhuiskaart

Tekst

Op een verhuiskaart hoort in ieder geval dat jullie namen, nieuwe adres (en evt. telefoonnummer) en verhuisdatum vermeld te staan. Het is ook leuk om er een klein stukje tekst of de achterliggende gedachte erbij te delen om het wat persoonlijker te maken.

Verder is het een goede gelegenheid om er gelijk een uitnodiging van te maken voor een housewarming indien je dit van plan was, 2 vliegen in 1 klap. Wil je niet iedereen die een kaart krijgt uitnodigen voor de housewarming, dan kun je gebruik maken van een insert briefje.

Wil je helemaal origineel zijn? Dan kun je ervoor kiezen om een grappig of lief gedichtje op de verhuiskaart te zetten, bijvoorbeeld: Het heeft misschien wat lang geduurd, maar nu vertrekken wij echt naar een nieuwe buurt.

Succes en veel plezier op jullie nieuwe stek!

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?