Leuke en handige gadgets voor je telefoon
10 december 2017 

Leuke en handige gadgets voor je telefoon

Telefoonhoes

Wij zijn gek op leuke telefoonhoesjes of cases. Je hebt tegenwoordig zulke grappige varianten, die niet eens zo duur meer zijn. Zo kun je je telefoon elke keer weer een nieuwe look geven. Ook leuk om cadeau te doen trouwens!

Oordopjes

Goeie oordopjes zijn eigenlijk een must have als telefoongadget. Zo kun je heerlijk muziek luisteren, handsfree bellen of filmpjes kijken. Vaak krijg je oordopjes bij de aanschaf van je telefoon, maar je kunt ook voor draadloze oordopjes of koptelefoon kiezen (deze werken via bluetooth) of voor een leuke kleurrijke variant gaan.

Extra batterij

Is jouw telefoon ook zo snel leeg? We gebruiken hem zo intensief, dat hij soms het einde van de dag niet eens meer haalt. Heel vervelend als je onderweg bent en je bent niet meer bereikbaar. Denk daarom eens aan een powerbank (hiermee kun je je telefoon opladen zonder dat je en stopcontact nodig hebt), een extra oplader voor je telefoon voor onderweg in je tas of een oplader voor in je auto (deze werkt via de sigarettenaansteker). Zo ben jij altijd bereikbaar.

Extra fotolens

Tegenwoordig kan elke telefoon wel foto’s maken, maar er bestaan ook vele lenzen die je op je telefoon kunt zetten. Hiermee maak je je foto’s net wat bijzonderder. Zo kun je bijvoorbeeld voor een fisheye lens gaan, een zoomlens of juist macrolens. Super leuk als je van fotograferen houdt.

Selfie stick

En als we het toch over foto’s maken hebben, dan mag de welbekende selfiestick natuurlijk niet ontbreken. Ook al gebruik je hem vast niet dagelijks, je zult zien dat hij soms toch heel goed van pas zal komen. Zeker als je de hele familie bij elkaar hebt en op de foto wilt zetten of een mooi uitzicht wilt vastleggen van grotere hoogte.

Bluetooth speakers

Je telefoon is super geschikt om muziek af te spelen, zeker als je een app als Spotify er op hebt staan. In huis kun je je telefoon dus gebruiken als jouw muziekmedium, maar dan moet je er wel goede speakers bij kopen. Het handigst is dan om speakers op basis van bluetooth te kopen, zodat je je telefoon nog wel kunt gebruiken en niet de hele tijd in de standaard hoeft neer te zetten.

Dit waren onze favoriete en meest gebruikelijke gadgets. Wat is jouw favoriete telefoon must have?

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?