Leuke en goedkope uitjes met vriendinnen
02 juli 2017 

Leuke en goedkope uitjes met vriendinnen

Strand

Een dagje strand is misschien wel het perfecte uitje om met vriendinnen te doen! Is het mooi weer, dan neem je je handdoek mee en gaan jullie lekker bakken, kletsen en boekjes lezen. Is het wat frisser (maar wel droog), dan kun je een uren lange strandwandeling maken. Je kunt zelf broodjes meenemen als je het helemaal goedkoop wilt houden en anders ben je enkel geld kwijt voor wat te eten en te drinken. Het strand en de natuur zijn helemaal gratis en van ons allemaal. Profiteer ervan!

Dagje naar een grote stad

Een leuke stad bezoeken is bij uitstek een geschikte activiteit voor vriendinnen. Met je man of kinderen is het altijd een compromis sluiten over wat je wel en niet gaat doen, terwijl je met vriendinnen al gauw op n lijn zit. Je kunt het zo duur maken als je zelf wilt, in een stad is zoveel te zien en te doen dat gewoon gratis is. Ga lekker slenteren en doe lekker aan sightseeing. Wil je shoppen en toch op je budget letten? Ga dan tijdens de sales. Daar zijn komende weken trouwens een perfect moment voor.

Sauna of wellness

Welke vrouw houdt nou niet van een dagje sauna of lekker naar de wellness gaan? Vaak zijn deze activiteiten helaas wel iets duurder, zeker als je het ook nog eens cadeau wilt geven. Wil je het slim aanpakken, houd dan de korting van Groupon in de gaten. Je kunt er zo 50% korting krijgen en dan is zo’n beautydagje ineens weer heel toegankelijk.

Picknicken in het park

Hoe gezellig is het het om met een clubje vrouwen te gaan picknicken in het park?! Spreek af wie wat meeneemt zodat er in ieder geval hapjes, drankjes, borden, bestek, glazen en een kleedje om op te zitten aanwezig zijn. En dan kun je heerlijk de tijd nemen om te kletsen en te ontspannen. Goed voor jou en voor je portemonnee.

Fietstocht

Nederland is natuurlijk bij uitstek ht fietsland voor jong en oud. Geen bergen en veel fietspaden maken fietstochtjes een leuke en ontspannen activiteit! Er zijn zo ontzettend veel mooie routes uitgezet, die je zo op internet kunt vinden. Lekker door de duinen, langs vele leuke kleine dorpjes of door het bos of bijvoorbeeld door natuurgebieden zoals de Veluwe. Het is gezond, ontspannen, gezellig en zo goed als gratis!

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?