Leuke cadeaus voor in het nieuwe huis van een vriendin
05 juli 2017 

Leuke cadeaus voor in het nieuwe huis van een vriendin

Sierkussens

Wij zijn gek op kussens en daarom inspireren we je graag om leuke sierkussens cadeau te doen. Ondanks dat ze meestal een decoratief doeleinde hebben, valt of staat de sfeer van je inrichting vaak toch wel met leuke kussens. Om dit cadeau te doen is het van belang om vooraf een beeld te hebben van de inrichting. Welke kleuren heeft ze in huis en heeft het een landelijke of moderne uitstraling? Hoe groot moet het kussen zijn; voor op een grote bank of om die lekkere sofa net dat extraatje te geven. Denk hier goed over na voordat je je keuze maakt. Wedden dat ze verrast zal zijn?!

sierkussens

Spiegel

In een willekeurig vrouwenhuis kunnen er eigenlijk geen genoeg spiegels zijn. Of het nou om een mooi exemplaar in het toilet, de gang, badkamer of slaapkamer gaat, het maakt de plek lichter en ruimtelijker. Een spiegel komt eigenlijk altijd tot zijn recht. Je kunt dit mooi symbolisch cadeau geven door haar ‘te verrassen met haar eigen gezicht’. Schrijf in een kaartje op hoe mooi en bijzonder ze voor jou is en dat je hoopt dat ze dat -met dit cadeau- ook vaak zal herinneren.

spiegels-cadeau

Plant en/of vaas

Met een mooie plant of een toffe vaas kun je haast niet de plank misslaan. Bij planten kun je denken aan een leuke cactus, planten die zuurstof afgeven of bijvoorbeeld een Kokedama. Ga een betere bloemenzaak in en laat je inspireren. Ook wat betreft de vazen kun je het zo gek maken als je zelf wilt, een mooie vaas voor op de eettafel of een hele grote vaas voor in de hoek van de kamer. Pols bij je vriendin wat ze leuk vindt. Zorg dat de kleur van de vaas aansluit bij de rest van het interieur. Weet je niet precies welke kleuren ze heeft, dan is een doorzichtige of een witte vaas goed geschikt.

vazen-cadeautje

Vraag het haar

Vind je het lastig om een inschatting te maken van haar wensen, vraag haar dan gewoon wat ze nog wilt hebben. Net zo makkelijk, zowel voor haar als voor jezelf. Of ga samen eens online kijken naar leuke shops en spulletjes, bijvoorbeeld bij Sweetlivingshop. Ze hebben daar zoveel leuke woonaccessoires, daar kunnen jullie vast samen iets leuks tussen vinden. Succes!

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?