Leuk deze zomer: De Parade 2018
04 juli 2018 

Leuk deze zomer: De Parade 2018

Het programma

Ook dit jaar is het programma weer lekker divers: Muziek, cabaret, toneel en natuurlijk voor de kleintjes de kinderparade.

Er zijn talloze bands die hier optreden, zoals o.a. Amsterdam Funk Orchestra, K’BAM, De Raad van Toezicht, Marble Heart en nog veel meer. Ook zien we bij het theater vele bekende namen voorbij komen als Alex Klaasen, Henry van Loon, Sander van de Pavert (Lucky TV), Hadewych Minis, Jules Deelder, Wilfried de Jong, Nico Dijkshoorn, Tim Knol en Holland Baroque. Maar vaak kunnen juist de onbekende namen je heerlijk verrassen!

Waar & Wanneer?

Rotterdam: 29 juni – 8 juli

Den Haag: 13 juli – 22 juli

Utrecht: 27 juli – 8 augustus

Amsterdam: 17 augustus – 2 september

Kosten

Het bezoeken van de Parade kost 7,50 voor iedereen vanaf 18 jaar. Je kunt je kaartje zowel op het terrein zelf kopen, als vooraf via de website. Als je voor 15u op het terrein bent, dan is de entree gratis (behalve op openingsdagen). Voor de voorstellingen en attracties komt nog een toegangsprijs bovenop je kaartje. Deze variren van 2,- tot 10,-.

Kijk even op de website voor meer informatie en ook voor het schema van alle voorstellingen.

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?