Kussens voor de sier

Door de betaalbaarheid van kussenhoezen kun je ze regelmatig vervangen door nieuwe. Je kunt je interieur hierdoor snel een boost geven of ze gebruiken om een nieuwe kleur toe te voegen. Durf te spelen met verschillende vormen, kleuren en materialen. Gebruik voor een subtiel effect ook eens kussenhoezen van dezelfde kleur, maar gemaakt van verschillende soorten textiel!

Zelf ben ik dol op ze; op een harde stoel of achter mijn rug in de bank, zacht en comfortabel. Ik deel graag een paar van mijn favorieten. En, daar zitten ook een paar van mijn eigen ontwerpen bij…

Welk kussen zou jij wel willen hebben?

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?