Kom naar onze vriendinnen-speedate event!
09 april 2019 

Kom naar onze vriendinnen-speedate event!

De leden van Vriendinnenonline wisten al een tijdje dat we iets leuks aan het organiseren waren en er werd al flink gespeculeerd op de site, maar we moesten het nog even geheim houden. Vanaf vandaag mogen we het eindelijk delen: Op woensdag 24 april wordt voor het eerst een avond speeddaten voor vriendinnen georganiseerd. D avond om nieuwe vriendinnen te ontmoeten!

Onze eerste avond vindt in Utrecht plaats

We hebben heel vaak de vraag gekregen of we zo’n avond willen organiseren en we luisteren graag naar jullie. Zo kunnen er nog meer vriendschappen gesloten kunnen worden en dat is natuurlijk waar we het allemaal voor doen. Deze eerste keer speeddaten vindt in Utrecht plaats. Woon jij nou niet in de buurt of kun je deze keer niet? Vul dan op deze pagina in waar je de volgende avond graag zou willen laten plaatsvinden, dan kunnen we daar rekening mee houden.

Hoe werkt het?

Tijdens de speeddate leer je elkaar kennen door middel van een aantal korte gesprekjes. Na afloop is er nog een gezellige borrel en kun je je, desgewenst, direct bij een van de whatsapp-groepjes aansluiten. Hiermee willen we jou op een ontspannen en laagdrempelige manier de kans bieden om in n klap potentile nieuwe vriendinnen te leren kennen in jouw omgeving. Het belooft een gezellige avond te worden en hopelijk hou jij er een dierbare vriendin of zelfs een gezellig clubje vriendinnen aan over!

Korting voor onze members!

Deelname kost slechts 19,95 voor een gezellige avond inclusief hapjes, drankjes en een goed gevulde goodiebag. Leden van Vriendinnenonline krijgen 5,- korting! Pak deze korting hier op het forum.

Heb jij interesse? Schrijf je dan gauw in, want het zal mega snel gaan met de verkoop. Lees op deze pagina hoe het in zijn werk gaat!

lize-renske

Liefs Lize (Vriendinnenonline.nl) & Renske (hoofdredacteur Vriendin)

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?