Kokkerellen met drie bestsellers
21 oktober 2015 

Kokkerellen met drie bestsellers

Powerfood Van Friesland naar New York

Het zusje van Doutzen Kroes is minstens zo knap, maar waarschijnlijk net even iets beter in de keuken dan haar zus. Powerfood Van Friesland naar New York is alweer het tweede boek van mevrouw Kroes, ditmaal vol recepten die genspireerd zijn op haar leven in New York en in ons eigen Friesland. Deze gerechten zijn perfect voor iedereen die gezond en origineel wil koken. Van lasagne van aubergine tot aan de verrassende pompoen-quinoacurry. Haar website staat trouwens ook vol smakelijke ideen. Pas op: risico op een gevalletje watertanden.

Het Skinny Six-kookboek
De dames van Chickslovefood zijn een hit op internet. Ze hadden de droom om hun recepten om te zetten in een boek en dat is al twee keer gelukt. Elise en Nina hebben er een sport van gemaakt om met zo min mogelijk ingredinten een sterrenmaaltijd tevoorschijn te toveren. Het Skinny Six-kookboek is ideaal voor die vriendin die niet zon ster is in de keuken en staat vol snelle, skinny en makkelijke recepten. Ontdek dus ook hoe kalkoenballetjes in tomatensaus of een Oosterse loempiataart smaken.

All-day breakfast
Het kan natuurlijk ook zo zijn dat jullie samen het nachtleven induiken. En wie is er na een nacht dansen niet toe aan een stevig (en geweldig!) ontbijt? Met het boek All-day breakfast van Denise Kortlever maak je waanzinnige wentelteefjes of pannenkoeken zoals je ze nog nooit geproefd hebt. Laat je vriendinnen nog even slapen en verras hen met een optimaal ontbijt op bed. Geen zin om zelf de handen uit de mouwen te steken? Dan heeft Denise ook een uitgebreid overzicht van de beste ontbijt- en brunchadressen voor je.

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?