Kleurpalet met oud roze en grijs blauw
03 mei 2017 

Kleurpalet met oud roze en grijs blauw

Om dit te kunnen fotograferen is een bepaalde techniek vereist die hij op zijn site heeft uitgelegd, mocht je geïnspireerd zijn geraakt om hier ook eens mee aan de slag te gaan.

Deze foto heeft mij juist geïnspireerd om tot dit kleurpalet met oud roze en grijs blauw te komen. Super mooi voor een baby kamer, maar net zo mooi voor een oud en authentiek huis of appartement. Het heeft een warme uitstraling en is goed te combineren.

Ik was meteen verliefd op dit kleurpalet. En wat vinden jullie van deze kleuren?

kleurpalet met oud roze en grijs blauw ElsaRblog
Liefs ElsaRblog X
Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?