Kleurenpalet winter 2016
De kleuren deze winter zijn een beetje afgeleid van de roze/paarse tinten, en dan niet de felle variant maar meer in de richting van taupe. Het neigt een beetje naar het oud-roze toe. Het heeft een warme uitstraling en is makkelijk te combineren met andere kleuren zoals grijs en taupe. Maar zeker ook het winterse wit laat zich goed met deze kleurenstaal combineren.

Zelf vind ik het erg mooi en sfeervol. En wat vinden jullie van deze kleur?

Liefs ElsaR xxx
Kleurenpalet  ElsaRblog
Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?