Kleren maken de vrouw

Hulp is daar. Het is leuk om je eigen stijl te creren. Wat vind je leuk en wat echt niet. Wanneer je een paar mooie basiskledingstukken hebt, kun je dit wel pimpen met accessoires als een mooie sjaal, tas of een sieraad.

Wanneer je een Facebookaccount hebt, heb je gesponsorde advertenties van StyleFruits vast wel eens voorbij zien komen. StyleFruits heeft een erg leuke (gratis) app ontwikkeld waarin je je eigen stijl kunt samenstellen en ontwikkelen (klik hier voor iTunes en hier voor GooglePlay). Vind je het lastig hoe te beginnen met het ontwikkelen van je stijl? Snuffel eerst eens rond op Google of Pinterest. Hier kun je goed beoordelen wat je leuk vindt en wat niet.

Wanneer je het voor jezelf in beeld hebt, kun je met de app aan de slag. Zodra je het account hebt aangemaakt (en geactiveerd) kun je via het menu designer puzzelen met de diverse kledingstukken, schoenen en accessoires. Je kunt een filter toepassen op bijv. merk en kleur. Op deze kun je voor jezelf een beeld krijgen wat er voor jou persoonlijk absoluut niet in je kast mag ontbreken dit seizoen.

Met mooie basis kledingstukken (bijv. slim fit jeans, een blazer en een mooie sneaker) in je kast die je met elkaar kunt combineren en je outfit af maakt met een mooie sjaal, ketting of tas ben jij klaar voor de dag/het seizoen.

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?