Kerstfans opgelet; enorme kerstmarkt in Amsterdam dit jaar
18 november 2017 

Kerstfans opgelet; enorme kerstmarkt in Amsterdam dit jaar

Wanneer?

De winterparade vindt plaats van 21 december 2017 tot en met 1 januari 2018. Bezoekers kunnen volgens de organisatie het absolute kerstgevoel ervaren. In chalets worden onder andere oliebollen, poffertjes en warme chocolademelk verkocht. Ook komt er een kermis met een 50 meter hoog reuzenrad.

Bioscoop

De Christmas Cinema biedt een gezellige filmervaring in een winters jasje. Love Seats en fauteuils waarin je heerlijk wegzakt tussen de kerstbomen en knisperende vuurkorven. Overdag worden er de nieuwste kerstfilms voor het hele gezin geprogrammeerd en ’s avonds favoriete kerstklassiekers.

Schaatsbaan

Schaatsen op een schaatsbaan van 700m2. Een unieke ijservaring met parcours, slides en curling banen. Overdag een plek voor jong en oud met spelletjes en ’s avonds gaat het volume van de muziek harder en wordt het n groot feest.

The Food Market

Rondom de schaatsbaan kan je genieten van kaasfondues en andere winterse kost. Onder andere Baut Amsterdam, Brasserie van Dam en Restaurant Blauw brengen hun specialiteiten naar de Rai.

Beer Village

Elke avond opent The Beer Village haar deuren voor een groot winterfeest met de beste djs en live muzikanten. Drink een drankje aan n van de lange, houten tafels.

Winterplein

Tot slot heb je het winterplein; de ontmoetingsplek waar iedereen samenkomt bij vuurkorven omringt door sfeervolle lichtjes en kerstbomen.

Tickets

Klik hier voor meer informatie over de diverse soorten tickets!

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?