Jouw eigen zen ruimte

Als je het hebt over een andere inrichting dan praat je al snel over de inrichting van de woonkamer. Een ander kussentje, een ander kleedje en misschien zelfs wel een ander kleurtje aan de muur. Maar hoe vaak verander jij de inrichting van jouw badkamer?

Om te beginnen, begint het natuurlijk allemaal met een bad of douche, net wat jij zelf prettig vindt. Misschien is er in jouw badkamer zelfs ruimte voor allebei. Je kan een designer in de armen slaan om een droom badkamer voor jou te ontwerpen maar je kan natuurlijk ook zelf aan de slag gaan. Tegenwoordig zijn er tal van internetsites waar je op zoek kan gaan naar sanitair voor in je badkamer. Bij Maxaro hebben ze bijvoorbeeld design douchedeuren voor een lage prijs. Maar ook mooie tegels in de kleur naar jouw keuze maken jouw badkamer tot een waar paradijsje.

Je kan je badkamer natuurlijk mooi maken met handdoeken en andere accessoires maar een mooie plant in de badkamer, laat je badkamer leven. Een schilderij geeft een lange wand meer sfeer.

Op Pinterest kan je veel inspiratie opdoen om jouw badkamer tot de ideale ontspanningsruimte te maken.

Houd met de kleur van de badkamer rekening met het feit of je wel of geen daglicht hebt. Donkere kleuren geven een echt ZEN gevoel maar donkere kleuren kunnen in een kleine badkamer met weinig tot geen daglicht ook een benauwd gevoel geven. Ga dan voor een lichte kleur tegel met een handdoek in een felle kleur of houd alles neutraal en ga voor de finishing touch voor hippe accessoires.

Kortom een badkamer is meer dan alleen een bad of een douche, maak er een relax ruimte van en kom even helemaal tot rust na een lange dag werken!

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?