Jouw eettafel op zijn Paasbest
31 maart 2015 

Jouw eettafel op zijn Paasbest

Een tafel vol met grasjes!

Heel veel mensen vinden vers gemaaid gras een van de lekkerste geuren die er bestaat. De kleur is ook erg populair, dus een prachtig thema om terug te laten komen op jouw paastafel. We zochten de basis elementen voor je bij elkaar.

Placemats, servetten en het tafelkleed met een grasprint: Simpele witte, katoenen placemats, servetten en tafelkleden tover je om tot een fris geheel met grassprieten. Om de tafel een extra sfeervolle look te geven zet je er deze bijpassende kaarsen bij, maar ook bloemenvaasjes kunnen als pronkstuk in het midden van je tafel gezet worden.

Eitjes en voorjaarsbloemetjes komen samen op jouw paastafel

Bij Pasen horen eitjes. Samen met de voorjaarsbloemetjes kun je de leukste dingen maken. Wie zegt dat eieren niet romantisch zijn heeft het mis. Deze eitjes staan super leuk op jouw paastafel op precies de juiste manier en uniek zijn ze zeker! Je laat er alle gasten zeker van versteld staan. Lees hier hoe je deze paasdecoratie maakt.

Paasdecoratie ElsaRblog 2

Bloemstuk

Een groot bloemstuk is een eye catcher op je tafel. Gevuld met bolnarcisjes, wat mos en echte eitjes is het een lust voor het oog waar je dagen lang plezier van kan hebben. Niet moeilijk om te maken en oooo zo leuk. Als je net als op de foto een ei op het bord leg en daarop de naam van diegene schrijft die komt eten, is het helemaal af!

Nog meer zelfmaak projecten? Check dan eens de onderstaande website van Ceciel.

Over Ceciel:

Ceciel is een echte jongensmoeder die grappige lifestyle blogberichten schrijft over haar gezin en dagelijks leven. Het zijn herkenbare momenten waar je vrolijk van wordt en denkt: Gelukkig ben ik niet de enige!. Ook schrijft ze over zelfmakers, do it yourself, knutsels voor en met kinderen, in huis of lekker voor jezelf. Als moeder wil ze er ook graag eens tussen uit en de leukste uitjes met of zonder je gezin kan je ook op haar blog vinden: www.badschuim.eu . Een mommyblog met een vrolijke twist, dus kom kijken, lezen en genieten!

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?