Jongenskleding musthaves voor komend seizoen
28 maart 2018 

Jongenskleding musthaves voor komend seizoen

Eerder schreven we al over de kindermode trends voor 2018, nu duiken we wat concreter in op de leukste musthaves voor jongenskleding komend seizoen! Laat spring/summer 2018 maar komen met deze leuke kleurrijke items!

Strepen

Shirts met strepen zijn tijdloos en maken outfits direct een beetje leuker. Dit seizoen mogen zowel kleine als grote (horizontale of verticale strepen) en je ziet deze print werkelijk overal op. Op T-shirts, polo’s, hemdjes én blazertjes! Super leuk en gemakkelijk te combineren!

jongenskleding strepen

Prints

Andere prints die je weer veel gaat zien zijn de all-over prints met stipjes, driehoekjes, sterretjes, veertjes en ga zo maar door. Heel tof om te combineren met een jeans, joggingsbroek en vestje of blazertje op de koude lentedagen! Een paar van deze shirtjes mogen niet ontbreken in de kledingkast van je kindje en trek je zo makkelijk aan op warme lentedagen..

jongenskleding print

Jogging chic

Streetstyle mag weer voor kinderen en zie je volop terug in de collecties voor komend seizoen. Items van joggingstof zijn dan ook massaal in veel winkels en webshops in het assortiment. De stoffen pakjes zijn bovendien erg geschikt voor alle leeftijden! Voordeel: het zit lekker en met de laatste pasvormen (inclusief sportieve details zoals strepen en ritsjes) staat het elk kind leuk.!

Uiteraard zijn deze kledingstukken wel geschikt voor de iets informele gelegenheden, maar vooral erg fijn en comfortabel om uren in te spelen. Je combineert ze met T-shirts (met print) of polo’s voor een grappig contrast.

jongenskleding jogging

En verder?!

Voor de meisjes zie je heel veel leuke rokjes en jurkjes, in matchende kleuren en prints, glitter, glam en dierenprints, zoals luipaardvlekken. Dat laatste is sowieso een grote trend en zie je terug op alle kledingstukken. Wat betreft de kleding voor jongens zie je juist weer veel camouflage, botanische en dierenprints terug in de collecties. Daarnaast blijft je voor zowel jongens en meisjes sportieve invloeden en details op kleding zien. Leuk!

Zijn jullie als gezin helemaal gestyled? Lees dan hier hoe je zelf een originele familiefoto kunt maken!

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?