Jezelf verwennen doe je zo!
17 augustus 2017 

Jezelf verwennen doe je zo!

Lekker eten

Als je aan verwennen denkt, denk je al gauw aan lekker eten. Want.. liefde gaat immers door de maag, zo ook de liefde van en voor jezelf. Haal op jouw verwendag gewoon eens in huis wat je lekker vindt, laat je even een keertje helemaal gaan. Neem dat taartje mee van je favoriete patisserie of haal verse haring of kibbeling bij de visboer. Het is maar net waar jij zin in hebt.

Lekker eten kan ook door een hapje te gaan eten in de stad, bijvoorbeeld met je partner of een lieve vriendin. Of ben jij degene die altijd kookt, laat dan het eten gewoon eens bezorgen. Genieten van lekker eten is misschien wel een van de leukste dingen die er is.

Shoppen

Een dagje shoppen kan ook een ultieme manier van ontspanning zijn. Lekker met een vriendin of pad of misschien wel even helemaal alleen. Steek jezelf eens in het nieuw of koop een mooi item waar jij al lang naar uitkijkt. Wat dacht je van een mooie hoed, lippenstift, schoenen zoals bijvoorbeeld Teva sandalen, een lekker sjaal of een nieuw dekbedovertrek.

Wellness of beautybehandeling

Hoe vaak neem je nou de tijd om even helemaal met jezelf bezig te zijn? Een dagje naar de sauna, een massage boeken, naar de pedicure, de kapper of je nagels laten lakken. Het zijn allemaal manieren om even helemaal tot rust en tot jezelf te komen. Gun het jezelf en boek eens zo’n fijne behandeling in, je zult vast herboren terugkomen.

In het alledaagse leven

Heb jij nou niet zoveel tijd om er zomaar een dag tussenuit te gaan? Of misschien ben je nu heel druk, maar heb je juist daardoor wel wat extra luxe verdiend. Dan kun je ook jezelf verwennen in het alledaagse leven. Bijvoorbeeld door een keer een eerste klas treinkaartje te kopen als je met de trein reist en onderweg te genieten van een koffie die je op het station gehaald hebt, een lekker lunch halen buiten de deur, je favoriete tijdschrift meenemen bij de supermarkt of een lotion, make-up of boek dat je voor jezelf koopt als cadeautje laten inpakken. Je kunt het leven zo leuk maken als je zelf wilt!

Kosteloos jezelf verwennen

Jezelf trakteren op wat luxe kost vaak geld helaas. Toch zijn er een aantal dingen die je kunt doen om wat tijd voor jezelf te maken, zonder dat daar kosten aan verbonden zijn. Denk bijvoorbeeld eens aan kaarsen aansteken in huis om het gezellig te maken, jezelf uitgebreid insmeren met scrub en bodylotion bij een douchebeurt, extra lang in bad zitten met een muziekje op de achtergrond, een avond vroeg naar bed gaan met een goed boek, je afspraken afzeggen en lekker gaan Netflixen.. heerlijk!

Wat is jouw manier om jezelf te verwennen?

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?