Je zomerkilo's eraf met de online cursus van BodieBoost
10 september 2016 

Je zomerkilo's eraf met de online cursus van BodieBoost

Het leuke aan dit afslankprogramma vinden wij, dat ze niet aan punten of calorien tellen en ingewikkelde dieetregels doen. Eigenlijk willen zij je helpen met een nieuwe lifestyle, in plaats van een kortdurend dieet. Geen jojo-effect dus, maar blijvend lekker in je vel zitten met behulp van deze methode en een enthousiaste community.

Hoe werkt het dan?

BodieBoost werkt met 5 productgroepen: koolhydraten, groenten, eiwitten, zuivel en fruit. Van elke productgroep (familie) mag je 2 porties per dag eten. Alles is gewoon verkrijgbaar in de supermarkt. Daarnaast zijn er 12 simpele regels n daarvan is dat snoepen en alcohol drinken (elke week) mogen, zodat je het leven leuk kunt maken en je het dieet vol kunt houden.
Bovendien kun je deelnemen aan de actieve community op social media en stimuleren de dames je elke dag met foto’s, filmpjes, recepten, boodschappenlijstjes, quotes, tips en krijg je inspiratie van meer dan 3.000 andere BodieBoosters.

Hoe, wat, waar?

Klinkt deze manier van afvallen je positief in de oren? Lees dan even verder. BodieBoost heeft namelijk een online cursus opgezet waarin je in 10 weken succesvol kunt afslanken. Na aanmelding krijg je een eigen inlogpagina waarin je elke week je boodschappen, recepten, mindsetoefeningen en andere tips kunt vinden. Je wordt hand-in-hand meegenomen door deze 10 weken en creert zo een hele nieuwe lifestyle die daarna ook goed vol te houden is.

Wij geven je korting!

Voor onze vriendinnen mogen wij een korting geven van maarliefst 15%, waardoor de cursus nu eenmalig 46,70 kost. Bovendien ontvang je na aanmelding ook nog gratis het e-book Jokervrije Hapjes & Sapjes ( t.w.v. 4,95-) en het e-book Mindset Programma (t.w.v. 29,95). Gebruik bij de aanmelding de kortingscode: VRIENDINNENONLINE15, deze is geldig tot 24 september 2016. Ga hier naar de cursus en maak gelijk gebruik van jouw persoonlijke kortingscode.

Meer dan 30.000 vrouwen gingen je voor. Jij kunt dit dus ook!

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?