Je eigen herfstschaal maken
12 november 2017 

Je eigen herfstschaal maken

Hoe kan het beter door een mooie herfstschaal te maken voor op bijvoorbeeld de salontafel? Deze herfstschaal is heel budget en super makkelijk om te maken.

IMG_5882 copy

Wat heb je nodig?

Een schaal

Een mooie kaars of een waxinelichthouder

Nep blaadjes (Xenos)

Dennenappels (het bos of in Action)

Besjes (Xenos)

Paddenstoel lampjes (Action)

herfstschaal

herfstschaal

herfstschaal

herfstschaal

herfstschaal

Aan de slag!

Je begint met je kaars of waxinehouder. Dat wordt het middelpunt, dus die zet je in het midden van je schaal. De buitenkant van de schaal bedek je met de blaadjes. Het is niet erg als de binnenkant niet helemaal bedekt is. Die bedekken we namelijk in de volgende stap met de dennenappels.

De besjes geven een hele mooie kleur aan het geheel en die steek ik willekeurig tussen de dennenappels. Nu is het de kunst om de paddenstoel lampjes op een leuke manier tussen al de versiering te steken. Je ziet dat ik de batterij tegen de waxinelichthouder heb gezet. Die zie je niet, want die blijft mooi aan de achterkant. Zo kun je hem wel makkelijk aan en uit doen. In het donker ziet het er super leuk uit met de lampjes van de paddenstoelen en het kaarslicht dat door de gaatjes van de waxinelichthouder schijnt.

Laat de herfstsferen maar komen!

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?