Inspiratie voor je bruiloft

Decoratie en aankleding

In de zomermaanden staan vaak de meeste bruiloften gepland. En groot gelijk, dan is de kans op mooi weer het grootst en kan je lekker buiten vertoeven en feesten. Vaak geef je je bruiloft een bepaald thema waarop alles aangepast en aangekleed is. Maar, hoe ga je het leuk aankleden? Huur je daar iemand voor in of ga je het zelf, evt. samen met vrienden en vriendinnen, doen?

Vooral als de bedoeling is dat je het zelf gaat doen, is het belangrijk om te kijken wat je wilt en om inspiratie op te doen. Misschien zie je wel wat leuke DIY’s en kan je het gebruiken voor je bruiloft, uiteraard kan je overal te gekke afbeeldingen vinden, maar voor de trends van 2017 heb ik een selectie voor je gemaakt, kijk je mee?

decoratie-bruiloft-planten-hangen

bruiloft-lange-tafel-buiten

bedankjes-bruiloft

Prachtige plaatjes, toch? Wat vooral belangrijk is, zijn de bloemen, kleuren en materialen. Kies dus daarom een kleurenpalet dat past bij jullie en evt. het thema en zorg dat de materialen daar bij passen. Kijk eens op Pinterest voor meer inspiratie!

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?