Ideeën voor een gezellige tuin
29 oktober 2016 

Ideeën voor een gezellige tuin

Overkapping

Wanneer je buiten wilt zitten ondanks de regen, is een overkapping ideaal. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een overkapping van tuinmaximaal. Met een overkapping kan je, wanneer het warm genoeg is, altijd buiten zitten. Of het nou hard regent of niet. Heerlijk op warme zomeravonden! Natuurlijk hoort er meer bij een gezellige tuin dan een overkapping.

Tips

Voor de gezellige sfeer mogen lampjes natuurlijk niet ontbreken. Onder een overkapping zijn er een heleboel opties. Denk aan een slinger met lampjes die je kunt ophangen of een vuurkorf voor wat extra licht. Natuurlijk moet het ook comfortabel zijn, dus kies voor een mooie bank of stoel. Let op dat deze wel moeten kunnen tegen vocht omdat er nog wel wat naar binnen kan regenen. Het moet dus wel een tuinstoel- of bank zijn. Om wat meer sfeer te creëren kun je nog gebruik maken van mooie kussentjes. Hierbij kun je gewoon gaan voor jouw stijl. Dit kunnen hele simpele kussentjes zijn of kussens met een leuke print erop.

Om ervoor te zorgen dat het niet te kaal is, kun je ook nog gebruik maken van planten of bloemen. Wederom is het belangrijk wat jouw stijl hierin is. De een houdt van een mooie cactus, de ander heeft liever een mooie bos rozen. Indien je geen fan bent van bloemen of planten, kun je nog kiezen voor een schilderij dat speciaal voor buiten bedoeld is. Deze hoeven niet duur te zijn en zorgen wel voor wat extra persoonlijkheid in de tuin. Een simpele en betaalbare tip.

Al met al zijn er genoeg versieringen te bedenken om de tuin gezellig te maken. Een overkapping, kaarsjes, lampjes, een mooi schilderij, mooi meubilair en kussentjes. Natuurlijk is er nog veel meer mogelijk!

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?