I love music

Met deze badeend luister jij gewoon naar muziek tijdens een heerlijke lange badsessie. Via de eivormige zender wordt je muziek gestreamd van je telefoon naar je badeendje. Zo hoef je in ieder geval niet meer bang te zijn dat je telefoon in het bad verdwijnt.

Maar ook tijdens het douchen kan je jouw favourite muziek luisteren, je kan zelfs de telefoon opnemen met deze bluetooth douche speaker. Na je gesprek speelt de muziek gewoon verder. Via een zuignap bevestig je de douche speaker aan je muur. Hij is verkrijgbaar in verschillende kleuren en kost 19,45 euro. (exl. 2,99 euro verzendkosten)

Deze X-mini kleinste speaker van de wereld, ongeveer zo groot als een gemiddelde duim neem je overal mee naar toe. Handig voor in de lente/zomer op de fiets, tijdens een picknick of gewoon achter in je tuin. Ondanks zijn kleine formaat is het geluid prima! Na 1,5 uur opladen heeft hij een batterijduur van 8 uur. Hij kost 24,95 euro.

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?