House of Cards fan? Netflix kondigt het laatste seizoen aan
10 oktober 2017 

House of Cards fan? Netflix kondigt het laatste seizoen aan

De Netflix-serie draait om Francis “Frank” Underwood (Kevin Spacey), een genadeloze politicus in Washington D.C. die samen met zijn vrouw Claire (Robin Wright) steeds meer macht probeert te grijpen. Het politieke drama is gebaseerd op de gelijknamige Britse miniserie uit 1990. Afgelopen mei was de laatste aflevering van het vijfde seizoen te zien.

Kevin Spacey

Het nieuws komt op dezelfde dag dat Kevin Spacey veel opschudding veroorzaakte met zijn reactie op een beschuldiging van een jonge acteur die hij in 1986 seksueel belaagd zou hebben. Spacey stelde zich het incident niet te kunnen herinneren, maar bood wel zijn excuses aan. Ook bevestigde de 58-jarige acteur dat hij inderdaad homoseksueel is, iets waarover al langer werd gespeculeerd.

Een dag na de aankondiging van het laatste seizoen van House of Cards melden bekende bronnen rondom de serie dat er wellicht meer spinoffs komen. Zo zouden Netflix en producent MCR een verhaallijn over de loyale assistent Doug Stamper uit kunnen werken. Ook de personages Janine Skorsky en Tom Hammerschmidt kunnen in een nieuw verhaal centraal staan. Net als de rijke zakenman Raymond Tusk.

Heb je de serie nog niet gezien? Seizoen 1 t/m 5 kun je vinden op Netflix! Het zijn maar liefst 65 afleveringen. Per aflevering ben je ongeveer 50 minuten van je tijd kwijt. Een must see voor de koude winterdagen.

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?