Hoe voorkom ik nu een miskoop?
28 juli 2017 

Hoe voorkom ik nu een miskoop?

Ben je net zo enthousiast als je shoppartner?

Als je shopt met een vriendin, partner of iemand anders probeer je dan niet te laten leiden door wat zij mooi vinden! Vaak reageert de persoon erg enthousiast maar voel je zelf al onbewust aan of het bij jouw persoonlijkheid en of uitstraling past. Laat je niet misleiden doordat hun zo enthousiast zijn omdat ze het zelf mooi vinden. Volg je eigen gevoel!

Emotie aankopen

Heb je eindelijk tijd voor jezelf, ben je verdrietig of is het weer die ene week van de maand? Vaak shop je dan vanuit het gevoel emotie. Je denkt jezelf dan beter te voelen als je iets nieuws voor jezelf hebt geshopt en ga je snel overstag. E-motie aankopen, ze zijn er genoeg!

Mijn tip aan jou!

Kijk goed in de spiegel: Zie je jezelf graag lopen in deze outfit, maakt het je uitstraling frisser, opener of bereikt het juist het tegenovergestelde, ben jij zelf net zo enthousiast als je shoppartner of de verkoopster of laat je je daardoor leiden? Kijk altijd naar jezelf en niet naar een ander! Een goede richtlijn is jezelf de vraag stellen of je gelijk zin krijgt om het die avond of de dag daarna aan te trekken. Kun je niet wachten? Dan weet je dat het goed zit!

De magie?

Je bent op je mooist als je je binnenkant met jouw buitenkant verbindt. Dat is de magie! En dit is de reden waarom iedereen nu ineens jouw jurkje in hun kast willen hebben!


‘ Life is like a colorful wardrobe, you never know what color you will choose the next day…..’

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?