Hoe style je je outfit af met de juiste accessoires?
23 maart 2018 

Hoe style je je outfit af met de juiste accessoires?

Kies voor statement sieraden

De trend op sieraden gebied gaat altijd wat heen en weer tussen statement en minimalistisch. We rollen nu weer wat meer de statement kant op, wat perfect is om je outfit een hele nieuwe look te geven! Vestig de aandacht op een paar goede statement oorbellen of kies juist voor een toffe ketting of een aantal matchende armbandjes om je outfit compleet te maken.

Voeg wat printjes toe

Vind je printjes in je outfit wat heftig? Kies dan voor prints in je accessoires! Een sjaal met tijger- of zomerse opdruk maakt een outfit namelijk al heel anders! Ongeacht of je hem om je hoofd of lekker om je hals draagt. Hetzelfde geldt voor schoenen of een tas in een kekke print! Dit mogen best de eyecatchers van jouw look worden.

Investeer in een horloge

Een horloge mag eigenlijk niet ontbreken bij jouw outfit. Het vestigt de aandacht op je arm en is naast functioneel vooral stijlvol te noemen. Kies een klok in jouw favoriete kleur, zodat je hier ook gemakkelijk de rest van je sieraden op af kunt stemmen. Goud, zilver of rosé goud combineert nou eenmaal net wat makkelijker! Wist je dat je daarnaast bij een aantal merken horloges ook heel gemakkelijk je horlogebandje kunt switchen? Onder andere Cluse horlogebanden kun je makkelijk wisselen, waardoor het lijkt alsof je een nieuw horloge hebt. Zonder dat je de volle mep ervoor betaald hebt!

Let op de details

Het zit hem in de details! De kleine dingen, zoals een horloge of ketting, kunnen je outfit net een andere look geven. Door je accessoires kloppend te maken creëer je een leuk geheel. Kies bijvoorbeeld een sjaal in dezelfde kleuren van je blouse, tas of schoenen en ook een riem met opvallende gesp mag weer gezien worden op je broek. Het hoeft niet te matchend te worden, maar een beetje afstemmen geeft een leuk effect. Heb je zin gekregen om nieuwe accessoires te shoppen? Houd je shopsessie naar accessoires budgetproof en lees nog even deze tips om een miskoop te verkomen!

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?